OPPIMISEN ILOA

Kouzmina Linguisticsin perustamisvuosi on 2014, mutta yrityksen omistajan ja päätoimisen opettajan Lilia Kouzminan ura venäjän kielen opettajana Suomessa alkoi jo vuonna 1994. Ensimmäisten oppilaiden joukossa oli toimitusjohtaja Harri Nordström, jolle Lilialta saadut opit ovat tuoneet tuloksia. Vuonna 2016 Harri vastaanotti Venäjän Federaation hänelle myöntämän kunniamerkin ja diplomin ansioista parhaana länsimaisena yritysjohtajana Venäjällä. Perusteena olivat mm. saajan laaja venäläisen kulttuurin, liike-elämän ja kielen tuntemus.

Kunnianosoituksen saaja on itse todennut opiskelustaan: ”Minkä ilolla oppii, sen ilolla muistaa – minkä pakolla oppii, sen ilolla unohtaa.” Tämä päteekin erinomaisesti juuri kielten opiskeluun!

Harri.jpg
 
kokemuksia.jpg

enemmän kuin kielen oppiminen

 

 

“Venäjän kielen opiskelu Lilia Kouzminan kanssa on enemmän kuin kielen oppiminen. Hauska, mielenkiintoinen ja hyödyllinen ikkuna venäläiseen kulttuuriin, ajattelutapaan ja yhteiskuntaan. Nämä ovat kaikki, venäjän kielen osaamisen lisäksi, erittäin arvokkaita tietoja toimiessa liikemaailmassa Venäjällä. Opin venäjää uudella, kiinnostavalla ja työtäni tukevalla tavalla. Voin lämpimästi suositella.”

— Fredrik Albrecht, Executive Senior Advisor, Bearingpoint